Cégadatok

A Sárvár-Víz Kft. Sárvár város és három környező település vízellátási és szennyvízelvezetési szolgáltatásának biztosítására,valamint a területen jelentkező vízépítési munkák ellátására alakult az érintett települések - Sárvár, Csénye, Jákfa és Rábapaty - önkormányzatainak gazdasági társaságaként.

A társaság tagjainak alapvető célkitűzése a Sárvár-Víz Kft.létrehozásával az önkormányzatok tulajdonában lévő közművagyon minél hatékonyabb működtetése, a településeken a közműszolgáltatás magas színvonalon történő bíztosítása.

A társaság 1997. januárjában kezdte meg működését.

A gazdasági társaság működésében eltelt idő alatt az alapításkor megfogalmazott célok teljesültek illetve az eltelt időszak gazdálkodása jó alapot nyújt a társaság hosszú távú létjogosultságának igazolására.

A társaság közszolgáltatói tevékenysége biztonságának és a szolgáltatás minőségének javítása érdekében tevékenységünk teljes vertikumára 2011. szeptember 15-ével kezdődően bevezettük a MSZ EN ISO 9001:2009 és a MSZ EN ISO 14001:2005 szabványok szerinti integrált minőség- és környezetirányítási rendszert.

A társaság stabilitását fokozandó nagyobb mértékben kivánunk részt venni a működési területünk fejlesztési munkálataiban, különösen a mélyépítőipari tevékenység területén.

Ellátott települések: SárvárCsényeJákfaRábapaty